З 31 серпня до 2 вересня у Тернополі частково перекриють рух транспорту

31.08.2018 09:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

З 31 серпня по 2 вересня (включно)  Тернополі на вул. Тролейбусній (від ж/б №4 до вул. Бережанської) та Бережанській (від вул. Лучаківського до вул. Тролейбусної) частково перекриють рух транспорту через проведення капітального ремонту дороги.

У ці дні тролейбуси №2 та №11 курсуватимуть вулицями Винниченка-Карпенка, оминаючи вул..Бережанську, Тролейбусну та Лучаківського. А далі їздитимуть за звичним маршрутом. Маршрутне таксі № 27 курсуватиме через вул. Лучаківського, а далі - за звичним маршрутом.

Під час капітального ремонту на вул. Тролейбусна планують влаштувати 150 метрів мереж дощової каналізації з підключенням до вул. Бережанської та замінити дорожнє  покриття. На вул. Бережанській мають замінити верхній шару дорожнього покриття та частково замінити бордюрний камінь. Про це повідомляють у Тернопільській міській раді.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews