У Львові розслідують розбійний напад з ножовим пораненням

01.09.2018 19:30   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LV Область.Онлайн

До Залізничної поліції лікарі поінформували про те, що до операційного відділення госпіталізували сорокарічного жителя Луганської області з діагнозом: «проникаюче поранення грудної клітки зліва».

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
З'явились жахливі фото різанини у Львові
Львів’янин завдав ножових поранень своїй сестрі

Правоохоронцями встановлено, що приблизн в 03.30 ранку, коли постраждалий перебував біля головного залізничного вокзалу, на нього – напали. Встромивши ніж в правий бік тулуба, у чоловіка забрали сумку, в якій знаходились дві куртки, фотоапарат й кошти, пише - .

Поліцейські з’ясували, при оперативно-розшукових заходах, що до злочину причетний 34-річний житель Закарпаття. У нього вилучили речдокази.

Лиходія затримали в порядку статті 208 КПК України. Незабаром суд обере йому міру запобіжного заходу.

Як поінформували у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області – за фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 статті 187 (Розбій) КК України. Статтею передбачено: позбавлення волі – 8-15 років (з конфіскацією майна).

Досудове розслідування – проводиться. З’ясовуються причини й обставини цієї пригоди. На сьогодні фахівцями безпосередньо проводяться всі необхідні процедури й експертні оцінки згідно з нормами КК України.

«Арештували зухвалих грабіжників «Фольксваген Гольф» у Кам’янка-Бузькому районі

До Кам’янка-Бузької поліції звернувся 25-річний житель району

Він поінформував, що двоє невідомих осіб побили його й відібрали авто «Фольксваген Гольф».

Як з’ясувалося, заявник разом з товаришем сиділи в авто, коли на них напали зловмисники. Вони їх побили й пересадили на заднє сидіння. Власника авто з товаришем у сусідньому селі нападники – викинули з салону.

Як поінформували у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області –правоохоронці встановили особи нападників. Це – двоє жителів Кам’янка-Бузького району (віком 23-х й 25-ти років), раніше судимі за майнові злочини».


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн