Рівненський "Верес" здобув другу перемогу поспіль

02.09.2018 20:35   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Рівненський "Верес" здобув другу поспіль перемогу у чемпіонаті Другої ліги. У матчі сьомого туру рівняни на виїзді мінімально здолали "Чайку". Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ

"Чайка" - "Верес" - 0:1 (0:1)

Головний

тренер: Олексій Поздняков.

Лише одну заміну у стартовому складі команди зробив Олег Шандрук у порівнянні із переможним поєдинком проти "Миная". Владислава Семенчука замінив Антон Котляр. У господарів у старті вийшли одразу двоє екс-"вересівців": автор першого голу відродженого Народного Клубу Артем Цурупін і В'ячеслав Панфілов.

Темп гри не можна назвати динамічним. До перерви суперники створили обмаль гострих моментів. У "Вереса" це удар головою Бориса Орловського, який завершився лише кутовим. І шанс Максима Саламахи. Після помилки голкіпера наш оборонець міг забивати у порожні ворота, але почав зволікати і нагоду змарнував.

У "Чайки" моменти були не гіршими. В одному з епізодів після кількох рикошетів м'яч пройшов над поперечиною воріт рівнян. А згодом після прострілу справа і удару Романа Помазана "Верес" виручив Максим Бабійчук.

Рівний перший тайм наша команда виграла перед самою перервою. Олег Маїк у два дотики розправився із голкіпером "Чайки" після вчасної передачі Антона Котляра - 0:1.

Після перерви гра продовжилася за схожим сценарієм. "Верес" віддав ініціативу супернику, намагаючись зіграти на контратаках. "Чайка" ж якоїсь суттєвої гостроти біля воріт нашої команди у позиційній грі створити не зуміла. Можна згадати хіба доволі небезпечні удари Пономаренка та Січкарука вже у компенсований до основного час.

Рівненський "Верес" здобув другу перемогу поспіль


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews