Майбутні атомники відсвяткували День знань

04.09.2018 14:25   Опубліковано : Таня Костенко
Джерело: RvNews

Професійно-технічне училище РАЕС – єдиний освітній заклад України, який діє в складі атомної електростанції. Він по праву вважається престижним профільним закладом, до якого вступають учні з високими середніми балами, інформує сайт Рівненської АЕС.

Цього року навчальний заклад прийняв багато першокурсників: у професійно-технічне училище РАЕС вступило 90 новачків. Як розповів директор ПТУ Ярослав Березюк, на сьогодні в закладі навчається 180 учнів, які пройшли високий конкурсний відбір.

 «Під час вступної кампанії найбільшою популярністю користувались спеціальності електрогазозварник-контролер зварювальник робіт та слюсар з ремонту реакторно-турбінного устаткування на базі дев’яти класів. Суттєво збільшився набір після 11-го класу: випускники шкіл обирали фах слюсаря реакторно-турбінного устаткування та слюсаря контрольно-вимірювальних приладів і автоматики. Не менш популярною стала й нова спеціальність – токар. До початку нового навчального року майстерні оснащено верстатним обладнанням та інструментами, підготовлено комфортні навчальні кабінети та відповідну матеріально-технічну базу, викладачі навчального закладу готові «запалювати вогник знань» та формувати майбутніх атомників».

Заступник генерального директора РАЕС з персоналу Ігор Вітковський під час вітального виступу відзначив колектив ПТУ грамотою генерального директора Рівненської АЕС Павла Павлишина за високий професіоналізм, вірність справі та багаторічну сумлінну працю.

 «Випускники училища і їхні результати – найкращий доказ успішності навчального закладу та високого професіоналізму педагогів. П’ять випускників 2018 року завершили навчання з відзнакою, п’ятеро учнів отримали вищий розряд за результатами іспитів та 36 випускників внесені до списку рекомендованих для працевлаштування на Рівненську АЕС».


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews