Близько 200 тернополян скористалися «соціальним таксі»

04.09.2018 19:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопільська міська рада

Полегшити пересування містом людям з особливими потребами, одиноким та пенсіонерам покликаний проект «Соціальне таксі». Послуга доступна в Тернополі уже кілька місяців, вона є безкоштовною.

Створення «соціального таксі» ініціювали волонтери, громадські та релігійні організації. Кошти збирали усі разом при підтримці небайдужих жителів міста.

Наразі спецавтомобілем опікується Благодійний Фонд «Карітас» - тут збирають замовлення та власне забезпечують перевезення пасажирів. Міська влада Тернополя взяла на себе відшкодування витрат щодо обслуговування авто.

«Те, що проект «Соціальне таксі» вдалося втілити в реальність – спільне досягнення громади. Це вкотре доводить – якщо є благородна мета, то будуть і люди, готові допомогти її втілити. Тернопіль другим в Україні запровадив соціальне таксі – і це означає, що ми вчасно реагуємо на потреби суспільства», - зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Наразі соціальне таксі у Тернополі працює з понеділка до п’ятниці. Замовляти краще завчасно за тел. (0352) 52 36 84 або (098) 332 14 14.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська міська рада