Головним лікарем Млинівської центральної районної лікарні став Віктор Ковальов

05.09.2018 21:15   Опубліковано : Віталій Тарасюк
Джерело: RvNews

Відповідно до результатів конкурсу на посаду головного лікаря Млинівської центральної районної лікарні  його переможцем став Віктор Андрійович Ковальов. Відтак конкурсна комісія запропонувала винести на розгляд чергової сесії районної ради питання про призначення головним лікарем Млинівської ЦРЛ Віктора Ковальова та укласти з ним контракт терміном на 5 років. Депутати підтримали пропозиції конкурсної комісії. Контракт із Віктором Ковальовим укладено з 29 серпня 2018 року по 28 серпня 2023 року включно.

До обговорення цього питання на сесії долучився депутат Рівненської обласної ради, головний хірург області Олександр Нестеренко. Він наголосив, що Млинівщині пощастило, бо має талановитого управлінця в особі Віктора Ковальова. Тому призначення його на посаду головного лікаря в нинішній переломний період реорганізацій, реформ у медичній галузі, суть яких інколи до кінця багатьом  не зрозуміла, – мудре і виважене рішення депутатів районної ради.

Схвально відгукнувся на рішення депутатів і голова РДА Петро Рухер. Зокрема, наголосив та позитиві, який продукує Віктор Ковальов як член Госпітальної ради Дубенського госпітального округу – новому органі, який в реформованій вторинній ланці медицини здійснюватиме  управління медичними закладами. 

Зрозуміло, що медична реформа супроводжуватиметься певною оптимізацією. Наше завдання, –  зазначив Петро Віталійович, –  не допустити, щоб якась лікарня в структурі госпітального округу необґрунтовано домінувала. Має бути максимально збережена Млинівська ЦРЛ, враховуючи її здобутки, матеріальну базу, кадри, потенціал, досягнення і можливості.

Віктор Ковальов подякував за підтримку і підкреслив: «Маємо зберегти багато чого, зокрема, кадрів – одних із найкваліфікованіших в області. Адже 86 відсотків лікарів  Млинівської ЦРЛ мають першу і вищу категорії».


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews