В Івано-Франківську двоє неповнолітніх побили та пограбували чоловіка

08.09.2018 00:30   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: WestNews

У вівторок, 4 серпня, біля 5 години  28-річний мешканець Тисменицького району до поліції повідомив про те, що двоє невідомих хлопців побили його та пограбували.

Читайте також

В Івано-Франківську чоловік зухвало пограбував та побив жінку у власній квартирі
У Калуші двоє чоловіків побили й пограбували 24-річного знайомого

Як розповів потерпілий, хлопці підійшли до нього вночі на вулиці Вовчинецькій, що в Івано-Франківську, й попросили сигарет. Потерпілий, уникаючи розмови, відмовив їм і пішов. Тоді зловмисники напали на чоловіка, побили і викрали в нього два мобільних телефони, наручний годинник та 200 гривень. Після того втекли, пише - WestNews.

Підчас проведення першочергових оперативних заходів правоохоронці встановили особи грабіжників. Ними виявились 15-річний житель Миколаївщини та 16-річний мешканець Галицького району.

У скоєному правопорушники зізналися та розповіли, що мобільні пристрої здали в ломбард, а виручені кошти витратили.

Обом зловмисникам слідчі оголосили про підозру у вчиненні злочину. На сьогодні вирішується питання про обрання судом міри запобіжного заходу.

Дії порушників кваліфіковано як вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews