На Рівненщині відбудеться семінар щодо захисту прав споживачів

08.09.2018 22:07   Опубліковано : Юліана Медічі
Джерело: RvNews

12 вересня Головне управління Держпродспоживслужби в  Рівненській області проведе семінар для представників громадських об’єднань споживачів та суб’єктів господарювання (виробників, імпортерів та розповсюджувачів продукції).

Початок заходу об 11:00.

Місце проведення: м. Дубно, Рівненської області, вулиця Данила Галицького 17, зал засідань Дубенської районної державної адміністрації, 4 поверх.

Мета: детально роз’яснити Учасникам заходу основні тези Закону України «Про захист прав споживачів», зокрема, ознайомити з правами та обов’язками споживачів. Навести конкретні приклади, надати поради, які у подальшому дозволять захистити права споживачів. Обговорення питання необхідності додержання вимог законодавства у  сфері державного ринкового нагляду та дотримання Закону України «Про рекламу». Дотримання законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів.

Навчання проводиться у відповідності до п. 14 Плану заходів з реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року, затвердженою розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року № 983-р., наказом Держпродспоживслужби від 18.05.2018 № 409 затвердженої Дорожньої карти щодо виконання Плану заходів з реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року.

В заходах візьмуть участь керівники та спеціалісти управління захисту споживачів (спеціалісти відділу ринкового та метрологічного нагляду, відділу контролю за рекламою дотриманням  антитютюнового законодавством та пробірного контролю).

Запрошуються представники районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування,  об’єднаних територіальних громад районів, громадських об’єднань споживачів та суб’єктів господарювання (виробників, імпортерів та розповсюджувачів продукції).

Контактний телефон: (0362) 26-29-80, 26-58-47.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews