На Рівненщині внаслідок ДТП є загиблі й травмовані

10.09.2018 14:46   Опубліковано : Таня Костенко
Джерело: RvNews

У смертельній дорожньо-транспортній пригоді дев’ятого вересня на автодорозі «Київ-Чоп» в с.Вересневе Рівненського району загинув велосипедист, а на Здолбунівщині під колеса комбайна потрапив 26-річний чоловік, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські встановили, що дев’ятого вересня о пів на дев’яту вечора на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Вересневе 35-річний рівнянин, водій автомобіля «SEAT», рухаючись зі сторони Львова у напрямку Рівного, здійснив наїзд на велосипедиста, який знаходився на проїзній частині. Від отриманих травм водій двоколісного, 45-річний місцевий житель, загинув на місці.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Того ж дня у Здолбунівському районі 54-річний водій комбайна під час збору врожаю кукурудзи поблизу села Гільча-2 майже 19-ї години здійснив наїзд на 26-річного жителя с. Урвенна, який спав на полі. Потерпілого із політравмою, забоями, переломами гомілки та кісток таза госпіталізували до лікарні.

Водії легкового автомобіля та комбайна за результатами освідування були тверезі.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews