Рівненський "Кардинал" представив оновлений склад

14.09.2018 23:28   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Потрапити до першої шістки за підсумком першого етапу чемпіонату футзальної Екстра-ліги у сезоні 2018-2019 років. Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

 Таке завдання перед командою сьогодні під час офіційної презентації нового головного тренера та новачків, у присутності журналістів та вболівальників, озвучив президент МФК "Кардинал-Рівне" Володимир Валявка. За його словами, на будівництво нової команди Станіслав Гончаренко матиме один рік. Вже у сезоні 2019-2020 "Кардинал-Рівне" збирається поборотися за медалі чемпіонату України.

Також "Кардинал-Рівне" оголосив імена та ігрові номери гравців, що потрапили до заявки команди на сезон 2018-2019. До списку увійшли три воротарі та дев'ять універсалів. Участь ще двох виконавців у стартовому матчі сезону проти "Енергії" - поки під питанням.

Склад команди у сезоні 2018-2019 (станом на 11 вересня)

Воротарі:

  1. Ярослав МОРИКИШКА
  2. Юрій СВИНАРЧУК
  3. Олександр СІРІЦЬКИЙ

Універсали

  1. Максим МАНУЙЛЕНКО
  2. Ігор САЛТАНОВ
  3. Іван ІВАНЮК
  4. Володимир ПОНОЧОВНИЙ
  5. Павло КОНЦЕБА
  6. Олександр БАСИЧ
  7. Андрій АРДАШНІКОВ
  8. Роман ГОРПИНИЧ
  9. Сергій КРАВЧУК

- Є проблеми по трансферу Віктора Кравцова і Артема Мороховця. Клуб якнайшвидше намагається вирішити цю проблему. Чим швидше ми її вирішимо, тим у сильнішому складі вирушимо до Львова, - резюмував головний тренер команди Станіслав Гончаренко.

Додамо, що у команді Віктор Кравцов взяв номер 37, а Артем Мороховець - номер 88.

- Щодо Богдана Новака - то він поки поза заявкою. Це пов'язано із тим, що в нього зараз є певні протипоказання до фізичних навантажень. Він розмовляв вже із Станіславом Олександровичем на цю тему. Тому, у майбутньому ми все ще розраховуємо на цього виконавця, - заявив президент клубу Володимир Валявка.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews