На Дубенщині оновлюють електромережі (Фото)

15.09.2018 07:37   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

У селі Злинець Дубенського району встановили розвантажувальну КТП та проклали понад 6 км повітряних ліній 0,4 кВ. Як зазначають у «Рівнеобленерго», жодних проблем з перепадами напруги тепер не повинні мати не лише 122 споживачі села, заживлених від нової підстанції, а й решта майже дві сотні мешканців Злинця.

null
Фото «Рівнеобленерго»

Крім того, у с. Плоска того ж району ведуться роботи з реконструкції  ПЛ-0,4кВ від ЗТП-428. Старі мережі замінюють самоутримним ізольованим проводом. Протяжність  реконструйованих мереж перевищує 6 км, для розвантаження лінії встановлено додаткову трансформаторну підстанцію.

У найближчих планах, передбачених інвестпрограмою «Рівнеобленерго» на 2018 рік у Дубенському районі, реконструкція 3,5 км повітряних ліній 0,4 кВ у самому райцентрі. 

Загальна вартість вказаних робіт перевищує 4 млн грн.

null
Фото «Рівнеобленерго»

До кінця року, згідно з інвестиційною програмою «Рівнеобленерго», в області буде реконструйовано 120 км повітряних ліній на суму понад 65 млн грн.

За матеріалами прес-служби «Рівнеобленерго»


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews