Маєш право пільгового проїзду? Тримай в руках шмат підлоги (Фото)

17.09.2018 15:40   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

У Рівному водій маршрутки № 47 змушує пасажирів, які користуються правом пільгового проїзду, тримати в руках шмат ламінату.

null
 Фото Yuriy Ivashinyuta

Здавалося б, більше схоже на не вельми розумний жарт, про те такі реалії. Пост про це на своїй сторінці у Фейсбуку написав військовий Yuriy Ivashinyuta.

За його словами, при вході, коли він показав посвідчення, водій вручив йому шмат покриття на підлогу.

"Доброго всім осіннього дня ) Був сьогодні по справах в м. Рівне, мав два інциденти з водіями маршруток. Про перший довго писати, а от другий мене просто завів в ступор ))). При вході пред'явив посвідчення, а мені дають шматок ЛАМІНАТУ для підлоги ( ніби як доказ пільгового проїзду) !!!!! Я звісно відмовився і сказав що я ще не зовсім хворий !!! Пенсіонерка "язична" каже мені: ...беріть і не спорте . Водій ідіот, намагався спровокувати мене на якусь бесіду, але я проявив ВИТРИМКУ )))) СКАЗАВШИ ЙОМУ , ЩО Я ПРО ВСЕ ЦЕ ДУМАЮ )). Висновки робіть самі. Людей опустили до РОСЛИННОГО РІВНЯ !!! Я ДУМАЮ ЦЕ НЕ ЛИШЕ В РІВНОМУ . БУДЬЛАСКА ПОШИРюйТЕ !!! Наступного разу візьму з собою шматок паркету з дому !!)))). Перший випадок менш цікавий але не менш серйозний. Там з табличкою все гаразд, але коли на наступній зупинці старенькому дідусю відмовили в пільговому проїзді і він навіть ще не зайшовши в маршрутку розвернувся йти, то я теж не стримався гукнути його назад. Вручив йому "табличку " пільковика і провів в салон, сам теж залишився в автобусі. Через кілька зупинок виходячи подякував водію ( завжди так роблю), та не розчув що він мені відказав, попросив його повторити, відповів мені : ....не умнічай ! Це була його маленька "ПОМИЛКА" )))) На вес автобус заявив що "маршрутчики" користуючись неміччю беззахисних і їх незнанням законів, просто "творять" що хочуть, і це на їх совісті !!! Частенько з цим стикаюсь, але не завжди є " відповідний настрій", нажаль ((("

Залишається лише здогадуватися, чи то водій рахувати кількості пільговиків в салоні не може без табличок, чи то просто так принижує людей…


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews