Вболівальники "Вереса" їдуть до Хмельницького із подарунками

21.09.2018 11:25   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Ініціативна група рівненських уболівальників їде на матч десятого туру чемпіонату Другої ліги до Хмельницького - із подарунками. Подарунки - адресовані вихованцям Хмельницького обласного спеціалізованого будинку дитини "Берізка". Про це повідомляє сайт НК «Верес»

- Ми - вболівальницька спільнота. Активні вболівальники, які дуже часто їздять на виїзд за своєю командою. У Вінниці ми започаткували традицію - приїздити не лише на футбол, але й робити добрі справи. Ми вже відвідували з солодощами Вінницький будинок дитини. Тепер з такою ж метою завітаємо до Хмельницького. Вже є певні домовленості із керівництвом закладу. Хочемо привезти діткам солодощі. А також - спільно з Рівненським академічним обласним театром ляльок та за сприяння керівництва Народного Клубу - збираємося показати там виставу для діток трьох-чотирьох років, - каже Валентин Ляхов.

Перед матчем - покажемо виставу, потім разом з акторами театру - погуляємо і всі разом відвідаємо матч.

Зараз нас: 13 акторів театру і 30 вболівальників. Вже домовлено за автобус на 50 місць. Сподіваємося, що до виїзду з Рівного - заповнимо усі місця.

Нагадаємо, окрім подарунків діткам у інших містах України, група ініціативних вболівальників "Вереса" - регулярно допомагає і Рівненському спеціалізованому будинку дитини. Вболівальники закликають долучатися до доброї справи усіх рівнян, не залежно від спортивних уподобань.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews