Засуджений за рекордний хабар високопосадовець з Тернопільщини повертається у політику

22.09.2018 08:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Нещодавно на Тернопільщині зареєстрували осередок партії «За життя». Вона відома своїми антиукраїнськими настроями, але чи не щодня поповнюється новими членами, - пише Терен.

Днями на спортивному заході у Кременці, де партія «За життя» виступила одним із спонсорів, поряд з партійцями помітили колишнього голову Кременецької райдержадміністрації Ігоря Михальчука.

Кременчанам він запам’ятався як керівник-хабарник, який залишив свою посаду у кайданках та у супроводі правоохоронців.

Нагадаємо, що у кінці липня 2012 року Генеральною прокуратурою України порушено кримінальну справу щодо голови Кременецької районної державної адміністрації Тернопільської області за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України. Голову райдержадміністрації, який вимагав 80 тис. євро за вирішення питання щодо виділення 4 га землі біля м. Почаєва, затримали на гарячому.

Через рік Волочиський районний суд Хмельницької області засудив Ігоря Михальчука до 8 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права займати відповідні посади строком на 3 роки та конфіскацією майна, а також позбавив його 7 рангу державного службовця. Проте Ігор Михальчук, відсидівши половину терміну за ґратами, вийшов на волю наприкінці 2016 року.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews