На Київщині скоїла суїцид багатодітна мати: лишила сиротами 10 дітей (Відео)

22.09.2018 13:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Today.ua

У середу, 19 вересня, 37-річна Любов Нижник з села Бобрик Київської області повісилася у власному сараї. Тіло без ознак життя виявив 9-річний син жінки.

Читайте також

Страшний випадок: на Львівщині військовий застрелився просто під час служби
На Львівщині військовослужбовець покінчив життя самогубством
Молода співачка з Львівщини наклала на себе руки

Про це повідомляє - Today.ua з посиланням на ТСН.

Мати шести дочок і чотирьох синів, за чутками сусідів, ще була вагітна одинадцятою дитиною. Родичі жертви коментувати інцидент відмовились.

«Просто не вкладається в голові. Діти доглянуті, мама дбала про них», – розповідають сусіди.

Слідчі з’ясували, що жінка ніде не працювала, тільки народжувала дітей, а всім іншим займався чоловік. Однак після його нещодавньої смерті жінка проживає з новим співмешканцем, від якого народила десяту дитину і вагітна одинадцятою. Сусіди вважають, що поліція повинна допитати співмешканця самогубці, щоб встановити, що сталося перед трагедією. Вони стверджують, що за годину до самогубства чули сварку Любові зі співмешканцем.

Наразі обставини трагедії з’ясовуються. У поліції повідомили, що ознак будь-якого стороннього втручання в смерть Любові Нижник поки не виявлені. Також наголошується, що жінка не залишила ніякої посмертної записки.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Today.ua