У прокурора Тернопільської області новий заступник

Наказом Генерального прокурора від 21.09.2018 на посаду заступника прокурора області призначено Топилка Ігоря Борисовича.

24 вересня 2018 року, прокурор області В’ячеслав Перч представив нового  заступника колективу прокуратури області, який з 2001 року працює на різних посадах в органах прокуратури Тернопільщини. До останнього часу Ігор Топилко працював заступником начальника управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Тернопільської області.

null

Довідково.

Народився у 1980 році в м. Броди Львівської області 

У 2002 році закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка. 

В органах прокуратури Тернопільської області працює з 2001 року на посадах: помічника прокурора міста Тернополя, прокурора відділу нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури області, старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів спецпірозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області, начальника відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури області, начальника відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області, начальника відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури області, заступника начальника управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури області.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області