Тата Рівна презентує свою нову книгу «СоціоParty»

26.09.2018 16:13   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

У четвер, 27 вересня, о 13:00 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18) відбудеться презентація книги відомої молодої письменниці Тати Рівни «СоціоParty».

Видання вийшло друком 2018 року у Письменницькій робітні «Оповідач». Поетична книга «СоціоParty» є логічним продовженням творчого шляху письменниці, новим витоком у соціальній поезії, літературі, глибоко зануреній у соціум.

Це книга про сучасне суспільство з його проблемами та цинізмом, вибух емоцій, думок та переживань. Тематика, якої торкається у своїх творах Тата Рівна, актуальна завжди. В її творчості гармонійно поєднуються модернові експерименти, розлога епатажна оповідь та метафорика. Тексти збірки знаходяться на межі поезії та поезопрози, що є особливістю індивідуальної стилістики авторки. Її вірші - іронічні та гострі і, водночас, ніжні та прекрасні, надовго залишаються в пам’яті читача для роздумів. 

Організатор: Рівненська обласна бібліотека для молоді.

На захід запрошені шанувальники творчості письменниці, читачі бібліотеки та всі бажаючі.

Аудиторія: +18

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews