У Львові шпиталізували чоловіків, які зазнали опіків унаслідок спалаху парів бензину

28.09.2018 20:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

25 вересня о 23:54 до Служби порятунку «101» надійшло від працівників медичної служби повідомлення про пожежу в селі Велика Горожана в Миколаївському районі.

Читайте також

На Шумщині 4-річний хлопчик напився бензину

Про це поінформували в середу, 26 вересня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «Пожежа виникла в приватному господарстві. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 19-ї державної пожежно-рятувальної частини. Як з’ясувалось на місці виклику, двоє чоловіків за допомогою бензину проводили роботи з очистки запчастин від бензопили», пише - Щоденний Львів.

«Через необережне поводження з вогнем (куріння) пари бензину зайнялись, внаслідок чого чоловік 1980 року народження отримав опіки ІІ ступеня важкості (20% тіла), а його колега – чоловік 1988 року народження отримав опіки ІІІ ступеня важкості (50% тіла). Травмованих госпіталізовано в комунальну 8-му міську клінічну лікарню Львова. Вогнем знищено повністю одяг на травмованих», – повідомили також на сторінці Головного управління ДСНС у Львівській області в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів