Рівненські спідвеїсти стартують в Чехії

29.09.2018 11:25   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Чеські Пардубіце прийматимуть спідвейні змагання протягом трьох днів. В перший день (28 вересня, п'ятниця) на одному з найстаріших треків світу буде розіграно 3-й раунд чемпіонату світу серед юніорів. Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

Змагання пройдуть без українців. Лідер турнірної таблиці поляк Максим Драбік, який і є головним фаворитом першості.

У другий день (29 вересня, субота) стартуватиме вже 44 за ліком "Золота Стрічка Чехії". Турнір для провідних юніорів світу проводиться з середини 70-х років минулого сторіччя. Вперше у своїй кар'єрі у гонці візьме участь вихованець Рівненського Спідвею Марко Левішин.

На третій день відбудеться 70-й розіграш "Золотого Шолому Чехії" - найстарішого турніру планети зі спідвею, який збирає і учасників циклу Гран-Прі. Честь України тут захищатиме ще один рівнянин Станіслав Мельничук. Нагадаємо, що актуальним володарем Шолому є вихованець місцевого клубу Вацлав Мілік. Свого часу у надзвичайно престижних змаганнях стартували Віктор Кузнецов, Ігор Марко, Володимир Трофимов та інші українські майстри.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews