«Ніколи не пізно починати щось нове…» - тернопільська депутатка Оксана Яциковська про зустріч з письменницею Ніною Фіалко

30.09.2018 13:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Депутат Тернопільської міської ради Оксана Яциковська із захопленням розповідає про свою зустріч з відомою українською письменницею Ніною Фіалко, яка відбулася на Тернопільщині. Політик каже: після спілкування з цією талановитою жінкою зрозуміла, що починати щось нове у своєму житті можна у будь-якому віці, ніколи не буває пізно. Творчість письменниці зацікавила Оксану Яциковську і щоб більше з нею ознайомитися - придбала книжку Ніни Фіалко. Про це політик написала на своїй сторінці у Facebook:

 «Ніколи не пізно починати щось нове - такий ось меседж винесла сьогодні від зустрічі читачів із письменницею Ніною Фіалко, що проходила в «дружбівській» бібліотеці номер 7.

Почала писати пані Ніна в шістдесят. Перша книга, накладом всього 100 примірників, розійшлася миттєво. І аж тоді, досі невідому в письменницькому колі людину признали: і видавці, і продавці. Своє слово сказав ЧИТАЧ!

А далі - книга за книгою. Нові, не схожі історії, цікаві життєві долі. І всі вони - не надумані, реальні. Тому такі близькі та зрозумілі кожному, хто тримає в руках книгу Ніни Фіалко.

Дякую працівникам бібліотеки за бібліо-вік-енд, за приємно і з користю(!) проведений час.

П.с. Купила собі « Холодний вітер перемін». Це- нова книга письменниці і сюжет про життєві ситуації людей, які працювали колись на відомих у Тернополі підприємствах - гігантах - бавовняному, комбайновому.

Нетерпиться уже читати)», - зазначає Оксана Яциковська.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews