Рівнянка завела дитину в садочок здорову, а забрала з гематомою під оком. Хто винен?

І хто має нести відповідальність?

03.10.2018 00:45   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Забираючи дитину з садочка, жителька Рівного помітила під оком у своєї дитини гематому і синець. Вихователі про інцидент не повідомили. Зі слів дитини, її вдарив хлопчик з групи. Імені не знає, оскільки вона в цій групі новенька.

Вражена й обурена жінка зажадала у виховательки пояснень. Проте ні та, яка приймала дитину вранці, ані та, котра була з дітьми в другій половині дня, сказали, що нічого не бачили. Дитина, мовляв, не жалілась. Зрештою, педагоги разом із психологом дійшли до висновку: це дитину на прогулянці вкусила якась комаха.

Чи можна в це вірити? Фото показує, що навряд. Зі слів мами гематома не сходить другий день, у дівчинки болить і щока, і око, а педагоги не бажають викликати батьків того хлопчика та розібрати ситуацію. Вибачилася щоправда вихователь і просила нікуди не звертатися.

null
Фото надане мамою

У позакуліссі цю ситуацію пояснюють просто: той хлопчик розбишакуватий і всіх б’є, а вихователі йому потурають і мовчать. Чому? Бо його батьки поважні й заможні люди. Дали якийсь внесок і для садочка. Тому і мовчать. Заручниками ж сьогодні є діти простих батьків. А хто буде завтра, коли той малий розбишака виросте в дорослого мажора?

 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews