8 років за гратами за грабіж

03.10.2018 10:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Вісім років позбавлення волі із конфіскацією майна - такий вирок суду уродженцю Яворівського району Львівщини. Чоловікові інкримінують розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, а також таємнє викрадення чужого майна, вчиненого повторно та у великих розмірах. Остання з крадіжок сталась у селі Трибухівці Гусятинського району наприкінці 2017 року.

Крадій, віджавши викруткою віконну раму, проник до приатного будинку. Господарів не було. На другому поверсі знайшов вмонтований у стіну сейф. Відчинити не зміг, тож демонтував конструкцію. У сховку знайшов близько 7 тисяч доларів, 3 тисячі євро та золоті прикраси на суму майже 66 тисяч гривень. Та на цьому злодій не спинився. Знайшов ще й дороговартісний наручний годинник, а також виніс малогабаритну побутову техніку. Загальна сума збитків, завданих господарям – понад 323 тисячі гривень.

Особу підозрюваного встановили детективи Тернопільщини, а затримали його оперативники Львівщини. Наразі чоловік перебуває у слідчому ізоляторі Львівщини.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews