Жительку Моршина, яка вдарила поліцейського, будуть судити

34-річну мешканку Моршина, яка нанесла тілесні ушкодження правоохоронцю, судитимуть.

04.10.2018 17:25   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LV Область.Онлайн

Відомо, що до чергової частини Стрийського відділу поліції поінформували – у одному із будинків, у неадекватному стані, жінка погрожує когось вбити. І це при тому, що біля неї перебувала – малолітня дитина.

Читайте також

Суд виніс вирок ще одному учаснику перекриття траси у Гряді
Суд не дозволив Львівській міськраді викупити стадіон «Сільмаш»

Повідомили про це у прес-службі прокуратури у Львівській області, пише - .

«Правоохоронці прибули негайно за адресою пригоди. При спілкуванні з порушницею вона навмисно нанесла одному з правоохоронців один удар каменем, стиснутим у кулаці. Працівник поліції отримав перелом кісток носа (з деформацією носової переділки)», – наголошено у повідомленні.

Згідно з висновком судмедексперта – такі травми відносяться до легкого тілесного ушкодження з короткочасним розладом здоров’я.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скерували до Стрийського міськрайонного суду. Санкцією інкримінованої статті передбачено: позбавлення волі – до 5-ти років. Фахівцями безпосередньо проводяться всі необхідні процедури й експертні оцінки згідно з нормами КК України.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн