На Сарненщині змагалися школярі до Дня захисника Вітчизни (Фото)

13.10.2018 18:26   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

На Рівненщині на території одної із військових частин Збройних Сил України у місті Сарни відбулась ІІ районна Спартакіада серед допризовної молоді.

У спортивному заході приуроченому до Дня захисника Вітчизни взяли участь голова Сарненської районної державної адміністрації Ярослав Яковчук, голова Сарненської районної ради Руслан Серпенінов та командир військової частини полковник Олександр Сварицевич.

Голова Сарненської районної державної адміністрації Ярослав Яковчук зазначив, що юнаки, які показуватимуть свої вміння та досягнення в спорті та військовій справі – це наші майбутні захисники, майбутнє нашого війська, нашої країни. Побажали учасникам завжди бути патріотами своєї держави і доводити це своїми справами, чесною, відкритою боротьбою та спортивним натхненням, демонстрацією високих спортивних досягнень. Головний суддя Володимир Михайлицький ознайомив присутніх із регламентом змагань.

У спартакіаді прийняло участь 18 команд. Школярі-допризовники змагалися у бігу на 100 метрів, підтягуванні на перекладині, подоланні смуги перешкод, розбиранні та складанні автомата Калашникова та наданні військово-медичної допомоги.

За підсумками змагань, першість виборола команда Тинненської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ місце посіла команда Сарненського НВК «Школа-колегіум» ім. Т.Г.Шевченка, ІІІ місце – представники Сарненської гімназії.

Команди, переможці та призери нагороджені кубками та грамотами відділу освіти та відділу з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрації.

Прес-офіцер Міністерства оборони України

в Рівненській області підполковник Віктор Шубец

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews