Рівненські каратисти відзначилися на Чемпіонаті Європи

15.10.2018 13:12   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

В швецькому Готеборзі відбувся 11 відкритий Чемпіонат Європи з кйокушінкаі карате.

 У турнірі взяли участь представники 20 країн. Змагались на турнірі і рівняни. Одразу трох наших земляків включили до складу збірної України. Так, Наталія Лелях виступала в розділі ката (техніка), Юрій Кайзер в куміте (поєдинки) і ката. В цих же категоріях змагався і очільник Рівненської обласної федерації кйокушінкаі карате Унія України Євген Вєтров.

Варто зазначити, що Наталія Лелях та Юрій Кайзер у турнірі такого рівня участь брали вперше і у підсумку здобули серйозний досвід, який знадобиться в майбутньому.

Євген Вєтров у підсумку ввійшов у п'ятірку кращих спортсменів Європи в розділі ката.

- Надзвичайно насичені змагання. Ми змагалися із кращими спортсменами Європи. Наша федерація розвивається і ми їхали перевірити себе та здобути досвід. Без поразок не буває перемог. Юрій та Наталія хоч і вперше змагалися на такому рівні, але проявили себе добре. Хочу їм подякувати. Зрозуміли свої помилки і працюємо над їх усуненням. Далі будемо старатися таки привезти медалі континентальної першості у Рівне, - прокоментував керівник обласної федерації кйокушінкаі карате Унія України Євген Вєтров.

Інформаційна служба Рівненської обласної федерації кйокушінкаі карате Унія України


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews