Десять нових кандидатів поповнили ряди поліцейських Тернопільщини

16.10.2018 08:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Голос

Наприкінці минулого тижня у приміщенні Головного управління Національної поліції в Тернопільській області відбувся завершальний етап конкурсного відбору кандидатів на службу до поліції. Серед них майбутні дільничні офіцери, поліцейські секторів реагування патрульної поліції та інспектор ювенальної превенції.

Аби потрапити в ряди поліцейських, хлопцям і дівчатам довелося здати тестування на загальні навички, особистісні якості, знання законодавства, а також пройти військово-лікарську комісію і продемонструвати рівень фізичної підготовки.

Завершальним етапом стала співбесіда, на якій члени поліцейської комісії вивчали надані матеріали та результати попередніх етапів конкурсу. У ході розмови також аналізували професійні та морально-ділові якості кандидатів.

За результатами засідання поліцейської комісії до лав правоохоронців потрапили 6 поліцейських секторів реагування патрульної поліції, 3 дільничних офіцери поліції й 1 інспектор ювенальної превенції. Вони пройдуть відповідне навчання, після чого приступлять до виконання своїх службових обов’язків на місцях.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос