У Рівному презентував книжку Олександр Берестяний

17.10.2018 00:03   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

В Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулася презентація нової книги поета, члена Національної спілки журналістів України Олександра Берестяного «Схвильований світ», яка вийшла друком у видавництві «Волинські обереги» в 2018 році. Він член Національної спілки журналістів України, автор трьох збірок «Абетка почуттів», «З чиєїсь легкої руки» «Ще не вечір», друкувався в колективних збірниках «Майдан. Війна» та «Революція гідності».

null
 Фото надане методичним відділом РОБМ

«Схвильований світ» − перша дитяча книга Олександра Берестяного, в якій він з почуттям гумору показує дивовижний всесвіт української мови. Письменник розповів учням Колоденської ЗОШ та студентам МЕГУ про мотиви написання твору та зазначив, що хотів підкреслити наскільки наша мова багатогранна і цікава.

null
 Фото надане методичним відділом РОБМ

Оригінальним в виданні є те, що всі слова віршів починаються на одну і ту ж літеру і водночас використовуються поширені англійські фрази. Книга сприяє кращому орієнтуванню в мовному просторі дітей та батьків, а вірші на несподівані теми зацікавлять читачів пізнавати цей неймовірний світ. Вдалим доповненням видання є прекрасні ілюстрації Юлії Горшеніної.

null
 Фото надане методичним відділом РОБМ

Присутні з задоволенням слухали твори в виконанні автора та його внучки, задавали численні запитання і не стримували власних емоцій. І, певна річ, яка ж зустріч без автограф-сесії та світлин на згадку.

null
 Фото надане методичним відділом РОБМ

 

null
 Фото надане методичним відділом РОБМ

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews