Мандрівка Поділлям 1935 року

18.10.2018 17:13   Опубліковано : Тетяна Яцечко-Блаженко
Джерело: TeNews

В мережі Інтернет вдалось знайти мальовничі світлини зроблені на Поділлі в 1935 році. Пізніше їх помістили в рекламний проспект, який мав на меті популяризувати подорожі по території сучасної Тернопільщини і мав назву «Поділля».  До слова Поділля — це історико-географічна область України, яка сьогодні охоплює територію сучасних Вінницької, Хмельницької (без північної смуги), Тернопільської (південь), північні райони Одеської областей, а також невеликі прилеглі території Житомирської, Черкаської, Кіровоградської та Київської областей. До Подільської землі також входять північне Придністров'я.

Туристам в 1935 році пропонували відвідати замки, за кількістю яких Тернопільщина лідирує в Україні й сьогодні. 3агалом в Україні збережено 100 замків і замкових споруд, з них на Тернопільщині — 34. Які фото ілюстрували подорож по Тернопільщині можете побачити в нашій фотопідбірці нижче.

Тетяна Яцечко-Блаженко

null
Замок в Скалі-Подільській.

 

null
Пляж в Заліщиках.

 

null
Сфінкс Подільський.

 

null
Чортків. Руїни замку.

 

null
Панорама Тернополя.

 

null
Плавучий млин на Дністрі.

 

null
Краєвид на Поділлі.

Джерело фото: https://polona.pl

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews