У Тернополі збоченець розповсюджував порно з дітьми

19.10.2018 21:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Номер один

…Женька змалечку любив кіно. Особливо йому подобались кадри з дівчатами. Хоча здавалось би, що тут дивного, хлопчина – все ж таки маленький чоловік,  пише Номер один.

 

Коли подорослішав, почав збирати відеодиски з фільмами. Одного разу, прибираючи у сина в кімнаті, мати випадково дістала коробку з відеотекою, автоматично почала переглядати назви й… почервоніла: навіть нефахівцю було б зрозуміло, що юнак полюбляє “полуничку”, до того ж не кращого ґатунку.

 

Час спливав, Євген дорослішав, здобувши після школи професію, пішов працювати у Тернополі на престижне підприємство харчової промисловості. Проте стабільна зарплата, офіційна робота не давали розмаху гнилій душі молодика. От і вирішив він попри молочні ріки й киселеві береги трохи підзаробити на порнографії. Тим більше, що всесвітнє павутиння дозволяє творити справжні дива.

Так от, наприкінці жовтня минулого року, коли на годиннику було вже далеко за північ, чоловік зареєструвався на одному з сайтів для любителів нічних втіх, а потім на власній сторінці розмістив у вільному доступі відеофайл “Діти — моделі”, що містить порнографічні сцени. Таким чином спричинився до його розповсюдження. Відтак його дії підпадають під ч.2 ст. 301 КК України, тобто зберігання з метою розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру та караються штрафом від 100 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням чи навіть позбавленням волі  до 5 років.

Щоправда, Женька менш за все цікавився юридичною стороною своєї нічної “діяльності”, до пори до часу просто насолоджувався переглядом подібного “кіно”.

Більше того, через деякий час знову виклав на своїй сторінці ще “крутіше” відео і також із дітьми! А це вже ч.4 ст. 301 КК України — тобто зберігання та розповсюдження дитячої порнографії, і покарання вона передбачає реальне – від 5 до 10 років позбавлення волі! І ніяких тобі штрафів!
Тим часом збоченець навіть не підозрював, що над ним збираються хмари. Навпаки, радості його не було меж, оскільки кількість переглядів розпусних фільмів збільшувалась у геометричній прогресії! Зрозуміло, моральна сторона, совість та сором молодика просто не цікавили.

Тривало це півтора місяця, аж поки правоохоронці не “вирахували” місце перебування комп’ютера, з якого і викладались у всесвітню мережу розпусні відео. Важко передати здивування молодика, коли якось під вечір до нього завітали правоохоронці. Комп’ютер із системним блоком вилучили, а невдовзі різноманітні судові експертизи підтвердили, що згадані файли не є творами мистецтва, а містять сцени порнографічного характеру. Відтак молодик швиденько змінив свою риторику та уклав угоду про визнання винуватості зі слідством.

Тернопільський міськрайонний суд, розглянувши кримінальне провадження, угоду затвердив та засудив Євгена до 5 років позбавлення волі, але звільнив від покарання, встановивши 2 роки іспитового строку. Таким чином любитель “нічної полунички” зобов’язаний періодично відмічатися в органах пробації та повідомляти уповноважену особу про зміну місця проживання й роботи і не виїжджати без дозволу за межі України.

Крім того, довелося молодику сплатити понад 2 тис. 700 грн. за проведені судові експертизи.

Олекса Чиж


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Номер один