Водій-правопорушник травмував рівненського патрульного (Фото)

25.10.2018 14:28   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

Вчора, близько 19 години, екіпаж патрульної поліції при патрулюванні на перехресті вулиць Романа Шухевича та Богоявленської у Рівному зупинили транспортний засіб SCANIA з напівпричепом SCHMITZ, який перетнув перехрестя на заборонений червоний сигнал світлофору.

Під час спілкування керманич відмовився надати поліцейським документи для перевірки та, різко зачиняючи дверцята автомобіля, притиснув руку інспектора, який перебував під виконанням службових обов’язків у форменому одязі та з табельною зброєю.

Патрульного каретою швидкої медичної допомоги доставили в приймальне відділення Рівненської ЦМЛ з переломом правої кисті руки.

Водія супроводили в Рівненський ВП. По факту відкрите провадження за ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків, що карається обмеженням волі на строк до п'яти років) Кримінального кодексу України.

За матеріалами прес-служби Патрульної поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews