У Вараші вогнеборці ліквідували пожежу в дев’ятиповерхівці (Фото)

27.10.2018 18:13   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

У п'ятницю, 26 жовтня, о 15:45 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу у місті Вараш на вулиці Енергетиків. За вказаною адресою було направлено черговий караул вогнеборців 12-ї державної пожежно-рятувальної частини на двох пожежних автомобілях.

Прибувши на місце виклику, рятувальники побачили, що вогнем охоплені дерев’яні двері в підсобному приміщенні на п’ятому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку.

Завдяки оперативності бійців ДСНС вогонь не встиг поширитися на житлові квартири громадян. Пожежу вдалося швидко ліквідувати, значного задимлення, а також загрози життю і здоров’ю мешканців не було, тому евакуаційні заходи не проводилися.

Вогнем знищено дверне полотно та дверну коробку, закопчено стіни та стелю на сходовій клітині та коридорі 5-го поверху. До гасіння було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та 7 рятувальників. Причина та збитки встановлюються.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото ГУ ДСНС

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews