Інна Собко

Інна Собко

журналіст, кореспондент м. Острог

Острозькі гімнастки стали «зірками осені» у Луцьку (Фото)

29.10.2018 23:33   Автор : Інна Собко
Джерело: RvNews

Цими вихідними, 27 – 28 жовтня, острозькі гімнастки, вихованки спортивного клубу «Золота осінь», змагалися у Луцьку на фестивалі з художньої гімнастики «Зірки осені – 2018».

Острог представляли п’ять юних спортсменок. Дівчатка виступили дуже добре та в різних вікових категоріях здобули перемоги. П’ятирічна Іванна Задільська отримала срібло,  шестирічні Злата Овсійчук та Олена Бізюк - бронзу.  Софія Шевчук , якій 7 років,  здобула 3 місце. Богдана Шеремета 2009 р. н. – 4 місце! Маленьких гімнасток до змагань підготували тренери Дарія Орловська та Наталія Ковальчук.

null
Фото надане батьками гімнасток

У змаганнях брали участь гімнастки з різних міст України. Зокрема з Луцька, Рівного, Львова, Дубно, Нетішина, Володимир-Волинського та ін. До речі, в Острозі відділення клубу було відкрито лише рік тому. Загалом таких відділень СК шість - у  Рівному, Дубно, Костополі, Нетішині, Хмельницькому та Острозі. Очолює  клуб «Золота осінь», Марина Болба, яка також є і Президентом федерації з художньої гімнастики в Рівненській області.  Острозьке відділення – наймолодше, але дівчатка за рік тренувань уже досягли гарних результатів.

null
Фото надане батьками гімнасток

- Це не перші змагання, в яких брали участь гімнастки з СК «Золота осінь» м. Острог, але перші, з яких вони привезли таку кількість призових місць! І ми, батьки, радіємо їхнім успіхам та бажаємо подальших перемог! Художня гімнастика – той вид спорту, який вирізняється своєю красою та грацією. А для батьків – це ще й здорова, фізично розвинена дитина з гарною поставою та здоровим способом життя. Наші гімнасточки дуже багато працюють, щоб досягти гарних результатів. На абсолютно усіх змаганнях дівчатка отримують величезний досвід, вчаться аналізувати та виправляти свої помилки. Звичайно, ми дякуємо нашим тренерам , які  уже рік працюють з  нашими дівчатками і навчають їх любові до художньої гімнастики.  І,  користуючись нагодою, хочемо привітати увесь тренерський склад СК «Золота осінь» з днем тренера. Ви об'єднуєте дітей та батьків у одну велику дружню сім'ю, в якій тренери знаходять підхід до кожної дитини. Бажаємо вам терпіння та талановитих й здібних дітей, – зауважила мама юної гімнастки Софії Шевчук Олена.

null
Фото надане батьками гімнасток

 

null
Фото надане батьками гімнасток

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews