У Львові припинили діяльність підпільних гуралень

31.10.2018 10:46   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Працівники Управління захисту економіки Львівщини припинили діяльність двох міні-цехів із виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, які зловмисники невеликими партіями реалізовували через мережу закладів торгівлі у Львові та в області, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили у вівторок, 30 жовтня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Підпільні гуральні працювали в орендованому приміщенні гаражного кооперативу й в приватному помешканні у Львові. Правоохоронці виявили й вилучили близько 2400 літрів спирту та підготовленої до розливу спиртової суміші, 90 тисяч марок акцизного збору з ознаками підробки, а також більше тисячі готових пляшок фальсифікату під виглядом горілки різних торговельних марок, більшість з яких – відомих виробників центрального й західного регіонів держави».

«За цим фактом працівники слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення,  пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут марок акцизного збору) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області та опублікували фотосвідчення.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів