На Рівненщині працевлаштовують вчорашніх воїнів та переселенців

02.11.2018 00:26   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Учасникам антитерористичної операції на Сході країни та переселенцями з тимчасово окупованих територій і АР Крим допомагає знайти роботу Рівненська обласна служба зайнятості.

Із числа військовослужбовців, які брали участь в АТО, звернулися до служби зайнятості 963 безробітних, з них мали право на отримання допомоги по безробіттю 788 осіб. Всього у січні-вересні 2018 року із цієї категорії працевлаштовано 255 осіб, проходили професійне навчання 109 осіб, брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру 42 особи. Профорієнтаційними послугами скористались 878 безробітних.

З початку цього року послуги служби зайнятості отримували 112 внутрішньо переміщених осіб, з них мали статус безробітного 79 осіб, отримували допомогу по безробіттю 58 осіб, 34 переселенці було працевлаштовано, проходили професійне навчання 15 безробітних, 3 особи брали участь у громадських  та інших роботах тимчасового характеру.

«Станом на 1 жовтня 2018 року послуги обласної служби зайнятості продовжували отримувати 21 безробітний із числа внутрішньо переміщених осіб та 314 безробітних з числа учасників АТО» – повідомив директор Рівненського обласного центру зайнятості Іван Ткачук.

 

 

Рівненський обласний центр зайнятості

Довідки за тел. 63-42-35 (відділ статистики та прогнозування),

63-36-52 (сектор інформаційної роботи)


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews