Рівненські каратисти здобули медалі на домашньому Чемпіонаті України

06.11.2018 12:23   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Вихідними у Рівному відбувся Чемпіонат України з кйокушінкаі карате Унія України. Цей турнір наше місто приймало вже втретє.

Цьогоріч змагання видалися масштабними. 276 каратистів з усієї України змагалися за медалі. У 43 вагових та вікових категоріях спортсмени визначали між собою сильніших. Варто відмітити, що фіналісти та переможці загалом проводили по 4-5 поєдинків в категорії.

За підсумками турніру відзначилися наступні представники Рівненщини:

1 місце: Васільєв Марк, Наумова Ліля, Паламарчук Рінат.

2 місце: Нагаль Анастасія, Кирильчук Данило, Горшков Ілля, Мотчук Даша.

3 місце: Вєтров Георгій, Хаврук Данило, Поліщук Назар.

"Приз за кращу техніку" отримала  Наумова Ліля.

- Хочу подякувати всім, хто долучився до орагнізації змагань у Рівному. Рівненська обласна федерація кйокушінкаі Карате Унія України та оргкомітет Національної федерації зробили максимум, що було в наших силах. За відгуками, учасникам у нас сподобалось. Те що від нас залежало - ми зробили. Дякую Раді Федерації за довіру та особисто Шіхану Станіславу Шмату. Турніри такого рівня це завжди відповідально. Наше єдиноборство - це не тільки спорт. Ми самовдосконалюємося та виховуємо хороші навички впродовж свого життя, - прокоментував керівник Рівненської обласної федерації кйокушінкаі карате Унія України Євген Вєтров.

Інформаційна служба Рівненської обласної федерації кйокушінкаі карате Унія України


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews