У рівненській багатоповерхівці небезпечний ліфт

07.11.2018 10:27   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

До редакції звернулася жителька будинку, що по вул. Буковинській, 3 у Рівному. Попри те, що будинок не старий, ліфт там часто ламається. Ось днями вона і сама потрапила у прикру ситуацію.

Жінка, повертаючись з роботи, застрягла в ліфті. Аби викликати допомогу, жінка почала тиснути на кнопку виклику диспетчера. Проте їй не відповідали. У розпачі жінка почала стукати у двері, аби привернути увагу до себе. На додачу зникло ще й світло. А повітря стало задушливим, бо ліфт зроблений з металевої конструкції з подвійними дверима.

Через деякий час обізвався диспетчер та запевнив жінку, що ліфтери вже ідуть з іншого кінця міста. За 15 хвилин прибіг охоронець житлового комплексу й почав заспокоювати жінку.

«Я щиро вдячна цьому чоловікові, який прийшов на допомогу,хоча він ніякого відношення до ліфтів не має. Він намагався всіма силами відкрити двері, щоб я могла хоч подихати повітрям, бо мені стало дуже погано. І був біля мене поки не приїхали ліфтери», - розповіла жінка.

Майже півгодини пройшло доки відкрили ліфт. На жаль, таке трапляється часто, тому жителям доводиться або вибирати  між перспективою застрягнути у ліфті, або ж ходять пішки на 9 поверх з маленькими дітьми й колясками в руках...

Натомість ліфтери запевняють, ліфт – справний. А застряє тому, що люди не вміють ним користуватися. Хоча в інших під’їздах цього будинку й навколишніх новобудов і справді всі ліфти працюють. Лише в 1 під’їзді небезпечний ліфт...

Та жителі будинку продовжують закликати фахівців перевірити ліфт. Адже дуже переживають за життя та здоров’я свої та близьких. Неодноразово виникали страшні, часто дуже трагічні ситуації із летальними наслідками.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews