У Львові просять відновити спортивні майданчики у школах

07.11.2018 11:11   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

Розробити та реалізувати програму з відновлення спортивних майданчиків на території шкіл міста – відповідна петиція зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій

Автор петиції Руслан Табака пише, що більшість спортивних майданчиків, що розташовані на території шкіл, перебувають у вкрай занедбаному стані. Футбольні поля поросли травою, ворота знищені, на бігових доріжках відсутнє нормальне покриття, турніки знищені і т.д. Тому він пропонує розробити та реалізувати спеціальну міську програму по відновленню шкільних спортивних майданчиків, пише - Status Quo.

«Для цього пропоную залучити кошти з міського бюджету та кошти потенційних спонсорів (футбольні, волейбольні клуби, гуртки, рекламодавців). Якщо клуби-спонсори вкладають кошти в шкільні спортивні майданчики, то їм надається можливість тренувань на даних спортмайданчиках в узгоджений (позаурочний) час. Це призведе до популяризації спорту у місті, залучення молоді до занять спортом. Можна також на цих майданчиках проводити різноманітні турніри, веселі старти не тільки для молоді, а й для батьків, сімей та мешканців відповідних мікрорайонів».

Цитата з петиції

Також відновлення спортивних майданчиків та закріплення їх за територіями шкіл дасть можливість вберегти ці території від можливої забудови, додає автор петиції.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo