Ольга Шахін подарувала телеканалу «Тернопіль 1» сертифікат на придбання ліцензії для пристроїв стріму відеосигналу

11.11.2018 16:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

На відкриття телеканалу «Тернопіль1» завітала Ольга Шахін, яка привітала працівників нового каналу від себе та від імені ГО "Підприємці Галичини". Також вона вручила особливий подарунок від «Підприємців Галичини» - сертифікат на придбання ліцензії для пристроїв стріму відеосигналу. 

null

 

«Від імені ГО "Підприємці Галичини" та від себе особисто хочу в найособливіший спосіб привітати усіх із такою унікальною та винятково важливою подією відкриттям каналу Тернопіль 1.Такого ще в Тернополі не було .Впевнена, що цей дійсно резонансний день закарбується в новітній історії нашого міста.

Від усього серця вітаю в першу чергу тих, хто максимально долучився, аби чудовий цей проект запрацював. Адже знаю, скільки старань та зусиль було докладено, щоб сьогоднішній день став святом та реальністю.

Радію, що мене оточують однодумці, які усвідомлюють важливість якісних, прозорих ЗМІ, важливість телебачення за європейськими стандартами. Дякую всім підприємцям нашої громадської організації, які охоче долучились до створення соціального проекту « Небайдужі».Також хочу висловити вдячність своєму чоловікові Шахін Мехмету за постійну підтримку і чималий вклад у цю справу.
Ми, як громадська організація із активною життєвою позицію, хочемо посприяти подальшому розвитку та процвітанню цього масштабного проекту та подарувати каналу Тернополь 1 сертифікат на придбання ліцензії для пристроїв стріму відео сигналу.
Крім того, найщиріші слова подяки та привітання хочу принести Юрію Фартушняку, який вклав в цей телеканал всю душу. Не буду перебільшувати, якщо скажу, що без цієї талановитої, віртуозної та працьовитої людини не було б Т1. Вітаємо та бажаємо підкорити ще багато вершин!

Тернопіль 1 — це вже прекрасна енергійна команда майстрів своєї справи. Зичу успішного старту, блискучих результатів, втілення всіх задумів та амбітних планів, а головне багато-багато насичених плідною працею днів попереду», - написала Ольга Шахін на своїй сторінці у Facebook.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews