Тернопіль: стартував продаж квартир у будинку на Київській (2-га, 3-тя черга)

13.11.2018 09:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Будівельна компанія "Матла" оголосила про старт продажу другої та третьої черги у житловому будинку по вулиці Київській. У квартирах заплановано індивідуальне опалення, лічильники на газ та воду, а на нульовому поверсі сучасний паркінг.

Про деталі нової будови у місті розповів директор будівельної компанії "Матла" Андрій Матла.

— Це буде монолітно-каркасний житловий будинок, який відповідає усім стандартам будівництва не лише в Україні, але й у Європі. Зокрема, квартири такого зразка можна побачити в Польщі, Німеччині, Франції, Швеції. Враховані усі важливі характеристики: шумо та звукоізоляція, сейсміка, універсальність, можливість перепланування, — зазначив Андрій Матла.

У будинку встановлять високоякісні ліфти американської фірми "OTIS", що є брендом №1 у світі, вхідні двері до квартир будуть броньовані, а в помешканнях передбачені металопластикові вікна з енергозберігаючим склом.

Важливою складовою нового житлового будинку є соціальна сфера. Тобто неподалік буде дитячий майданчик та зона відпочинку для дорослого населення. Також з'явиться аптека, перукарня, продуктові магазини, фітнес-зал. Будинок розташований біля зупиники громадського транспорту. Окрім цього новий будинок матиме підземний паркінг. Це допоможе розвантажити подвір'я і до того ж  власники автівок можуть бути спокійні за свої машини, які не будуть нікому заважати.

Детальніше про старт продажу нової черги можна ознайомитись на сайті matla.com.ua

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews