Рівненські професійні бійці ММА битимуться закордоном

14.11.2018 13:12   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Одразу двоє бійців представлятиму Рівненщину за кордоном на професійних турнірах зі змішаних єдиноборств. Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

Так, Микола Кондратюк, із гощанського відділення СК "Скіф" проведе поєдинок у Бахрейні 16 листопада на турнірі Brave CF 18 & WFCA 54. Протистоятиме нашому бійцю Anzor Abdulkhozjaev. Битимуться хлопці у вазі 66 кг.. У Миколи Кондратюка у професійному рекорді вже є 10 перемог та 3 поразки. У його опонента 7 перемог і 1 програш. Готує нашого спортсмена головний тренер СК "Скіф" Богдан Романович.

Також рівнянин Павло Сівіцький таж із СК "Скіф" вийде в клутку у Братиславі на XFN-14 (X Fight Night) 18 листопада. Наш спортсмен битиметься у ваговій категорії до 73 кг. Йому протистоятиме Tomas Fiala із Чехії. У Рівненського бійця професійний рекорд 3 перемоги. У йього суперника 2 звитяги та 1 поразка.

Варто зазначити, щонаші бійці представляють Всеукраїнську лігу змішаних єдиноборств "Real Fight Promotion".


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews