В Острозі розпочали спорудження спортивного комплексу (Фото)

15.11.2018 23:03   Опубліковано : Інна Собко
Джерело: RvNews

Необхідність будівництва спортивної школи в Острозі гостро стоїть уже не перший рік. Теперішнє приміщення перебуває у поганому стані. Діти не мають де тренуватися. Коли тепла погода, юні спортсмени тренуються на майданчику «Веселий дворик», футболісти – біля школи, а взимку діти займаються у шкільних спортзалах.

null
Фото Інни Собко. ДЮСШ в Острозі

 

null
Фото Олександра Корнійчука зі сторінки у Фейсбуку. Проект нової ДЮСШ в Острозі

На жаль, будівництво спорт школи для міського бюджету не підйомна сума. Влада міста уже неодноразово подавала проекти будівництва на розгляд Державного фонду регіонального розвитку та щоразу отримувала відмову. В остаточний перелік для фінансування, зазвичай, входили ті об’єкти, які замовники почали споруджувати за власні кошти.

null
Фото Олександра Корнійчука. Такою буде нова спортивна школа в Острозі

Цьогоріч у вересні, за ініціативи першого заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації Віталія Ундіра та заступники голови ОДА Олександра Корнійчука депутати Рівненської обласної ради ухвалили рішення виділити 1 мільйон гривень на будівництво нового приміщення ДЮСШ в Острозі. Проте це лише невеликий відсоток від усієї необхідної інвестиції, яка має піти на будівництво. Необхідна сума – 37 млн. 371 тис. грн. Міська рада має виділити зі свого бюджету 30 відсотків від усієї суми. Частину коштів уже витратили на виготовлення проектно-кошторисної документації та його експертизу.

null
Фото Інни Собко. Початок будівельних робіт

 

null
Фото Інни Собко. Початок будівельних робіт

Наразі розпочали підготовчі роботи: встановили паркан, привезли матеріали, підводять електроенергію, на території працює техніка. Нову дитячо-юнацьку спортивну школу будують неподалік старої та поблизу  Острозької ЗОШ І – ІІІ ст. № 1.  Початок будівельних робіт є надзвичайно важливим приводом для залучення коштів від Державного фонду регіонального розвитку в 2019 році.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews