Селяни Вітковичів, що на Березнівщині, дочекалися доброї дороги

16.11.2018 23:27   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Проїжджу частину не лише укріплять, але й зроблять ширшою з 4-х до 6-ти метрів.

«Нову дорогу вже проклали на вулиці Наливайка в районному центрі - Березному. А тепер техніка заїхала й у село Вітковичі. Тут розпочали масштабний ремонт з розширення проїжджої частини. Це допоможе розвантажити рух транспорту та забезпечить зручність під час пересування. Зараз цієї ширини недостатньо, тож місцями автомобілі ледь розминаються», – зазначив перший заступник голови ОДА Віталій Ундір під час чергової дорожньої інспекції. 

null
Фото з сайту РОДА

Будівельники вже укріплюють узбіччя та укладають вирівнюючу щебеневу суміш на існуюче покриття із бруківки. Загалом роботи будуть проходити в два етапи: спочатку прокладуть перший шар дорожнього полотна, а вже наступного року будівельні роботи завершать.

null
Фото з сайту РОДА

Загалом цьогоріч на Рівненщині відремонтували вже 60 проблемних ділянок доріг місцевого значення. Ще на понад трьох десятках об’єктах зараз працюють будівельники.

null
Фото з сайту РОДА

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews