Рівнянин переміг на Міжнародному турнірі зі змішаних єдиноборств

19.11.2018 13:58   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Один із провідних спортсменів рівненського клубу "Скіф" Андрій Хохлов здобув перемогу на Міжнародному турнірі "Lemberg fight cup" зі змішаних єдиноборств ММА. Змагання проходили у Львові. Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

Наш поєць проводив рейтинговий професійний поєдинок проти представника Азербайджану Гасана Азірова. У підсумку Андрій бій завершив достроковою перемогою

- Гасана Азізова всі вважали фаворитом в даному протистоянні.. Складність полягала ще в тому, що я, як тренер, не міг бути поряд, налаштувати, підбадьорити і порадити. Андрій справився на всі 100 % і порадував українських та рівненських вболівальників, - прокоментував головний тренер СК "Скіф" Богдан Романович.

Нагадаємо, що Богдан був відсутній в Україні через поїздку в Бахрейн. Там ще один представник СК "Скіф" Микола Кондратюк також проводив бій на професійному турнірі, де змагалися кращі спортсмени планети.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews