Погода в Україні на вівторок, 20 листопада

19.11.2018 22:23   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У вівторок в Україні прогнозується мінлива хмарність. Майже на всій території країни очікується сніжна погода. У західних та місцями в центральних областях опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе -5...+7 градусів, удень -2...+13. Вітер змінних, переважно північний, східний, північно-східний і південно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях буде мінлива хмарність. У регіоні очікується переважно сніжна погода. Вночі градусники покажуть до -5...-2, удень температура - від -1 до +1 градуса. Вітер північно-східний і північний, 1-5 м/с.

У південних областях - мінлива хмарність, у регіоні можливий невеликий сніг за даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть -4...+1 градус, удень повітря прогріється до 0...+6. Вітер східний, північно-східний і північний, 1-6 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У Криму прогнозується мінлива хмарність. На півострові буде можливий невеликий сніг. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +2...+7 градусів. Денна температура повітря складе від +8 до +13. Вітер північних, західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-9 м/с.

У східних областях - мінлива хмарність. У регіоні буде переважно сніжна погода. Вночі температура повітря -4...-1 градус, денна становитиме -1...+1. Вітер східний, північно-східний і північний, 1-6 м/с.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність, на більшій частині регіону буде переважно суха погода. Температура повітря вночі опуститися до -6...0 градусів, удень стовпчики покажуть -2...+10. Вітер східний, північно-східний і північний, 1-5 м/с.

У Карпатах - мінлива хмарність, у регіоні можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі до -3...-2, удень - до +6...+9 градусів. Вітер переважно північно-східний, східний і північний, 1-4 м/с.

У центральних областях - мінлива хмарність. У регіоні буде переважно сніжна погода. У Кіровоградській області без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -6...-3 градуси, удень - до -1...+2. Вітер північно-східний, східний і північний, 1-5 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews