Дівоча команда БК "Рівне"-ОСДЮСШОР перемогла столичне "Динамо"

20.11.2018 13:56   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Молодіжна дівоча команда Баскетбольний клуб “Рівне” – ОСДЮСШОР здобула четверту перемогу у п’яти зіграних матчах у Вищій лізі Чемпіонату України.

В останній грі вони своєю результативністю перевершили навіть наших хлопців з першої команди. А перемога над “КСЛІ Динамо-НПУ” багато чого варта. Адже дублери одного з фаворитів жіночої Суперліги до Рівного приїхали максимально залучивши до свого складу гравців з головної команди (ходили навіть чутки, що занадто максимально, і ще варто перевірити їх склад, чи часом вони не порушили регламент змагань), але, як би там не було, обидва суперники видали надрезультативну гру не лише як для жіночого, але мабуть, і як для чоловічого баскетболу. Тим не менше, юні рівнянки жодного разу не дозволили суперницям вийти вперед в рахунку та здобули перемогу 103:98.

Найрезультативнішою в складі господарок стала Катерина Ящук 27 очок + 7 результативних передач, Олександра Процікевич – 25 очок, Яна Катеринчик – 24 очки.

Вже сьогодні, у НУВГП Спортивний Корпус відбудеться повторна зустріч цих команд. Початок о 12:00.

А ми Вас усіх чекаємо також на рівненсько-львівському протистоянні у нашому місті. Вже сьогодні, 18 листопада о 13:00 на паркеті Дюсш #4продовжиться “Західноукраїнське дербі” Баскетбольний клуб “Рівне” – “Львівська Політехніка”. Другий матч. Нагадаємо, що напередодні рівняни упевнено обіграли суперника з рахунком 92:65 та здобули дев’яту перемогу в дев’яти зіграних матчах в цьогорічному Чемпіонаті України серед команд Вищої ліги.

Інформаційна служба БК «Рівне»


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews