Молодь з інвалідністю візьме участь у показі мод у Тернополі

21.11.2018 16:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: 20 хвилин

Інклюзивний показ мод - Inclusive Fashion Day проведуть у Тернополі 22 листопада у концерт-холі “Подоляни”, початок о 16.00.  Вхід вільний. Повідомляє 20 хвилин.

Ця подія приурочена Міжнародному Дню людей з інвалідністю, який відзначають 3 грудня.

- Такий захід у Тернополі відбудеться вперше, - каже організатор Inclusive Fashion Day Ольга Гордієнко. -  Моделями будуть учні Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру віком від 12 до 17 років, які хворіють ДЦП та синдромом Дауна. А також учасники соціальної ініціативи "Єднання поколінь". Дефілюватимуть вони у одязі від тернопільських виробників.

Загалом на сцену вийдуть 10 юних моделей і 10 поважного віку, яким близько 70 років.  Вони будуть вивозити на сцену моделей, які пересуваються за допомогою інвалідних візків.

- Мета такої акції - соціалізація в суспільство молоді з інвалідністю, - каже Ольга Гордієнко. - Ми хочемо показати, що вони красиві, хочуть гарно виглядати і можуть це. А також хочемо звернути увагу на людей поважного віку, які часто бувають у складних життєвих обставинах.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 20 хвилин