Рівненські волейболісти вийшли в фінал Всеукраїнської Універсіади

22.11.2018 13:12   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

У чотирьох містах України (Дніпрі, Львові, Чернігові та Києві) стартувала XIV літня Універсіада України з волейболу серед збірних чоловічих команд областей.

До участі у зональних змаганнях заявились 25 областей та збірна команда м. Києва. Змагання у четвертій зоні, відповідно до листа МОН України, мали відбутися у м. Рівному в спортивному корпусі НУВГП, але з невідомих причин, а може з відомих, за три дні до початку перенесли до м. Києва.

Так сталось, що в останній день рівненська команда команда, яка практично сформована з гравців НУВГП, зустрічалась зі збірною командою м. Києва.

 Ігри проходили у їхньому спортивному комплексі, з палкою підтримкою місцевих вболівальників і в таких умовах наші хлопці виборювали путівку до фіналу Універсіади. Перемогу отримала рівненська команда з рахунком 3:0 і здобула право поборотись з вісімкою кращих команд МОН України за призові місця XIV літньої Універсіади 2018 року.

Богдан Зубрицький, завідувач кафедри фізичного виховання НУВГП


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews