Березнівські діти вчилися стріляти з лука у чемпіона

24.11.2018 13:55   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Майстри спорту України зі стрільби з лука взяли участь в «Розминці від чемпіона». Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

Це були, багаторазові переможці Всеукраїнських та міжнародних змагань Олександр Оніщук і Роман Гов’ядовський. Роман зараз є діючим членом збірної команди України, а Олександр займається тренерською діяльністю.

Зустріч відбулася у Вітковицькову НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ». Спершу організатори заходу з комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради представили дітям гостей і коротко розповіли про їхні спортивні досягнення. Самі ж атлети більше зосередили увагу на практичних заняттях. Спершу вони провели для дітей розминку, після якої влаштували майстер-клас зі стрільби. Подивившись зі сторони на професійних спортсменів, діти і самі спробували влучити стрілою в мішень. Звичайно, що все це відбувалося під ретельним наглядом.

Попри те, що поцілити в «десятку» їм поки що не вдавалося, але такий спорт дуже сподобався дітям і більшість сказали, що хотіли б знову спробувати себе у стрільбі з лука. На завершення гості вручили сувеніри від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області переможцям конкурсу спортивного малюнку і роздали усім охочим автографи.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews