Тернопільські підприємці повідомляють, що анонсований сьогодні мітинг під ОДА переноситься

26.11.2018 11:13   Опубліковано : Ольга Шахін
Джерело: TeNews

Шановні тернополяни та представники ЗМІ інформую, що анонсований на сьогодні мітинг під стінами ОДА відмінено. Рішення про дату та час буде прийнято згодом.

Підприємці розуміють, що в останню добу Держава опинилася перед черговим викликом у зв’язку із посиленням збройної агресії проти України з боку РФ – і на порядку денному сьогодні вкрай важливе питання щодо національної безпеки, і саме на ньому сьогодні має бути зосереджено максимум уваги. При цьому закликаємо, щоб під час розгляду питання стосовно введення в Україні воєнного стану, керівництво країни та відповідних відомств зосередило зусилля і на визволенні екіпажів українських кораблів та наданні меддопомоги пораненим українським морякам.

У Тернополі сьогодні відбудеться тільки зустріч лідерів громадських організацій підприємців у вузькому форматі – спільне звернення щодо ситуації у сфері малого та середнього бізнесу та вимоги до органів центральної влади, зокрема щодо розгляду законопроектів № 5711, № 6489, № 7326 - буде передане Голові Тернопільської ОДА. Знаємо, що і колеги з інших регіонів України вирішили вчинити аналогічним чином.

Зараз Україна потребує єдності та толерантності. У важкий час підприємці не дозволять собі додатково нагнітати внутрішню агресію. Але свої права будемо відстоювати в рамках чинного законодавства.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews