Патрульні тричі натрапляли вночі у Львові на наркотики

29.11.2018 00:20   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Патрульні зауважили на проспекті Червоної Калини у Львові чоловіка, який підозріло себе поводив та намагався не потрапити в поле зору інспекторів.

Читайте також

Продавали наркотики навіть у школах: викрили банду львівських наркоділків

Його зупинили й попросили показати те, що він має при собі. У 37-річного чоловіка виявили згорток з речовиною, яка, ймовірно, може бути наркотичною. На місце викликали слідчих, пише - Щоденний Львів.

Інший екіпаж патрульної поліції виявив на проспекті Червоної Калини ще одного чоловіка, який різко змінив напрямок руху, коли побачив працівників поліції. Під час поверхневої перевірки в 27-річного чоловіка виявили порошкоподібну речовину, заховану в згорток фольги. Її власник повідомив, що це амфетамін. На місце викликали слідчих та експерта, який вилучив речовину на експертизу.

На вулиці Довженка під час спілкування з чоловіком патрульні запідозрили, що він може мати при собі заборонені речовини. Під час проведення поверхневої перевірки в 35-річного мешканця іншої області виявили згорток з порошком. На місце скерували слідчо-оперативну групу.

Про це повідомили в середу, 28 листопада, в управлінні патрульної поліції у Львівській області, де також опублікували фотосвідчення.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів